Pressiteated

Yokohama kummitoodete uus tehas Indias alustab tootmist

Tokyo—The Yokohama Rubber Co., Ltd. Teatas täna toomise alustamisest uues India Visakhapatnami tehases.

Uue tehase ehitusega suureneb oluliselt Yokohama tööstus- ja agrorehvide tootmisvõimsus, käesolevaga kasvab oluliselt panus nii tootmisse, kui ka müüki.
Algselt oleks uus tehas pidanud tootmist alustama 2023 aasta esimeses kvartalis. Tehase ennetähtaegne avamine võimaldab YOHT-l reageerida kiiremini kasvanud turu nõudlusele tööstus-ja põllumajandus sektoris.

Tehase ametlik avamine toimus 16. Augustil. Kohal viibisid Hr. Jagan Reddy- kohaliku osariigi Peaminister. Hr. Masayuki Taga- Chennai regiooni Jaapani Konsul ja Nitin Mantri- Yokohama Grupi juhatuse liige ja tööstusdivisioni juht.
Mr. Nitin Mantri tunnustas avakõnes uut tehast, mis võimaldab uut kvaliteeti tööstus-põllumajandusrehvide tootmises. Suurenenud tootmisvõimsus lühendab tarneaegasi, teenidamaks veelgi paremini globaalset nõudlust.

YOHT omab Indias lisaks veel kahte tehast- Dahjej tehas Gujaratis ja Tirunelveli tehas Tamil Nadus.
Tänaseks olemasolevad 3 tehast toodavad grupi peamisi agro, tööstuse ja metsandusega seotud kaubamärke, milleks on ALLIANCE, GALAXY ja PRIMEX. 

YOHT müüginumbrid on suurenenud kiiremini võrreldes teiste turuosalistega. Nõudluse kasvust tulenevalt rajati 2020 aastal Visakhapatnami tehas, mis leevendas 1.6 kordset toomismahu kasvu Dahej tehases. 
Visakhapatnami algne tootmisvõimsus on käidelda 69t toorkummi päevas. Hetkel käib töö tootmisvõimsuste suurendamiseks, tagamaks 132 tonni toorkummi käitlemise päevas. Soovitud tootmismaht loodetakse saavutada 2024 aasta esimeseks kvartaliks.

Yokohama lähivaate tulevikuplaani järgi saab aastatel 2021-2023 grupi kasvu suunama eelkõige agro- ja tööstusrehvide sektor. 
Siinkohal kasutatakse ära erinevate kaubamärkite koondumistest tulenevat positiivset sünergiat.
YOKOHAMA, ALLIANCE, GALAXY, PRIMEX ja AICHI kaubamärgid tagavad kõigi klientide vajadused nii olemasolevatel, kui ka uutel turgudel, ning kasvanud tootmismahud suurendavad veelgi grupi konkurentsieeliseid globaalsetel turgudel.
 

 

Küsi pakkumist