Pressiteated

Alliance Agri Star II: 11 lisasuurust pikendavad edulugu veelgi

5 lisasuurust 70-seerias, 6 uut suurust 85-seerias / Edukas disainifilosoofia säilib ka uutes suurustes / Aina enam kasvav suur nõudlus / Väga positiivne klientide tagasiside erinevatelt turgudelt /

01.02.2022 | Amsterdam

Ülieduka Alliance Agri Star II põllumajanduse radiaalrehvide valikusse lisandub juurde 11 suurust, muutes valikukataloogi veelgi mitmekesisemaks. Lisaks viiele 70-seeria uuele suurusele täieneb ka 85-seeria veel kuue uue suurusega. Mõlemas seerias on nüüd kokku 70 eri suurust, mida saab kohe tellida YOHT-turustusvõrgu kaudu kogu Euroopas.  „Uhkusega võime tõdeda, et kliendid eri turgudel, nt Hispaanias, Itaalias, Hollandis, Prantsusmaal ja Venemaal, hindavad ja väärtustavad Agri Star II kõrgelt ning annavad meie inseneride ja turustuspartnerite kaudu väga positiivset tagasisidet,“ ütles Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tyres‘i Euroopa osakonna president.

 

Hüved läbi meie klientide silmade

Alliance Agri Star II muudab eriliseks erakordselt hea jõudlus, pikaajaline veojõud, vastupidavus ja disain, pakkudes seega suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet. Kliendid tunnustavad neid iseloomujooni äärmiselt rahulolevalt, nii on arendusstrateegia saanud pidevalt arenevaks edulooks. „Meid motiveerib aina enam teadmine, et Alliance’i rehvide, eriti Agri Star II rehvide kvaliteeti ja jõudlust hinnatakse kõrgelt. Seda näitab meie ülemaailmne klientide tagasiside,“ sõnas Angelo Noronha, tuues esile ka paar näidet: „Prantsusmaalt jõudsid meieni mõned detailsemad kommentaarid, tuues esile hea tasakaalu haardumise ja pinnase säilimisel, tõhususe ja kvaliteedi vahelise suhte ning jõudluse ja mugavuse taseme, pakkudes nii nende sõnul tugevat konkurentsi kallimatele kaubamärkidele ja seda just Agri Star II kasuks. Seega on hinna ja kvaliteedi suhe eriti märkimisväärne. Itaalia kommentaaride seast toodi välja parem haardumine, võimsam veojõud ja suurem stabiilsus põllul ka siis, kui pinnas on märg. Olulise faktorina toodi esile ka isepuhastuvad omadused, mis tarbijate sõnul ületasid selgelt varem kasutatud rehvimarkide omasid. Hispaania näitel anti tagasisidet suurepärastest kogemustest Alliance'i kaubamärgiga üleüldises pildis, eriti just Agri Star II rehvide näol, mistõttu soovitati seda mudelit ka teistele põllumeestele. Ei saa mainimata jätta ka tõsiasja, et Agri Star ll esitati mainekale Hispaanias välja antavatele auhinnale Premios Hevea parima põllumajandusrehvi kategoorias. Auhindade jagamine on hetkel edasi lükatud 2022. aasta märtsikuusse.“
 

Kokkuvõtvalt uutest Agri Star II suurustest

Müügile tuleb 11 uut suurust. 70-seeria uued suurused on järgmised: 240/70R16, 360/70R28, 520/70R30, 260/70R20, 580/70R42. 85-seeriast saab hetkel tellida järgmiseid suuruseid: 250/85R24, 280/85R20, 320/90R42, 320/85R34, 420/80R46 ja 420/90R30. Tähelepanuväärsete rehvide uued suurused püsivad jätkuvalt truud ainulaadsele disainifilosoofiale.

*** 

Teave Yokohama Off-Highway Tires kohta

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduses, metsanduses, tööstuses, pinnaseteisalduses, kaevanduses ja sadamas kasutatavate masinate rehvide ja muude tarberehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omandusse kuuluvad maailmas tunnustatud kaubamärgid Alliance, Galaxy ja Primex ning selle üksused asuvad üle 120 riigis. Mitmekülgse tooteportfelliga, kuhu kuulub enam kui 4000 tootekoodi, on  YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele nii järelturu kui ka OEM-i klientidele, ülikvaliteetseid, rakendusekohaseid ja konkreetseks otstarbeks toodetud rehve.

Küsi pakkumist