Pressiteated

Alliance 585 rehvidest saab teleskooplaadurite Manitou MLT NewAg originaalvarustus.

10.02.2021 | Amsterdam

Manitou on ametlikult kinnitanud, et Alliance 585 on uus rehvivalik MLT NewAg teleskooplaaduritele. Rehvisuurus 460/70R24 on juba saadaval MLT NewAg ja NewAg XL jaoks.

Alliance 585 rehvid on nüüd saadaval MLT NewAg ja NewAg XL mitmetele mudelitele. Need rehvid vastavad meie klientide kasvavale nõudlusele, kes otsivad rehve, mis sobivad väljakutset pakkuvale kasutusele kõvadel pindadel.” Camille Rouvrais, Global Product Manager (MLT).

Manitou on ettevõtet Alliance Tire Group (Yokohama Off-Highway Tires alates 2021. aastast) tunnustanud aasta tarnija (2019) tiitliga ja veel ühe Alliance’i rehvi lisamine tehasevalikusse tõendab veelgi stabiilset partnerlust mõlema ettevõtte vahel. 

Tõhusus, mitmekesisus ja töökindlus on esimesel kohal.

Nagu Manitou MLT NewAg teleskooplaadurid pakuvad maksimaalset tõhususust ja mitmekülgsust, kehtib sama ka Alliance 585 rehvivaliku kohta. „Näeme kasvavat suundumust masinate suunas, mida kasutatakse mitmekülgsete ülesannete ja tööde jaoks, s.t masinate suunas, mida kasutatakse laadimiseks ja tühjendamiseks erinevates tingimustes alates taluõuest kuni maanteetranspordini nii igapäevaselt kui isegi tund-tunnilt. Seda nõutakse masinatelt, mis pakuvad tõelist mitmekülgsust - nagu on teleskooplaadurid - kui ka rehvidelt, mis pakuvad ideaalset tööd olukordadest ja tingimustest olenemata. See on täpselt see, mida Alliance 585 tähendab“, ütleb kokkuvõtvalt Yokohama Off-Highway Tires Head of OEM, Europe, Kristoff Van der Burght (varasema nimetusega Alliance Tire Group).

 

Alliance 585 lühitutvustus

Juba peagi pärast turule toomist bestselleriks saanud, mitmekülgne terasvööga rehv, teenis suurepärase maine tipptasemel sooritusvõime ja jõudlusega. Välja töötatud ja toodetud teleskooplaaduritele ning ka laadur-ekskavaatoritele ja kompaktlaaduritele, suurendavad suured ja mitmesuunalised turviseplokid maapinnaga kokkupuute ala, võimaldades samaväärselt sujuvat sõitu kõvadel pindadel ja ülimat stabiilsust isegi raskete koormatega mägistel maastikel. Massiivne turvisemustri sügavus optimaalne soonte osakaal tagavad usaldusväärse veojõu ja haarduvuse, tõhusa isepuhastumise lahtisel pinnasel ning suurema libisemiskindluse. Lisaks terasvööle, kaitsevad ka tugevdatud külgseinad ja spetsiaalsed ühendid aktiivselt rehve purunemise ja lõigete ning rehvimustri kahjustuste eest, pakkudes optimaalset kandevõimet. Kokkuvõtvalt võib öelda, et need omadused tagavad rehvi suurepärase ning pika kasutsusea.

Alliance 585 rehvi on saadaval 13 suuruses, s.h olulisemad teleskooplaaduritele, nagu näiteks 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24, 400/80R24.

*** 

Teave Yokohama Off Highway Tires kohta 

Yokohama Off Highway Tires (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduses, metsanduses, tööstuses, pinnaseteisalduses, kaevanduses ja sadamas kasutatavate masinate rehvide ja muude tarberehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omandusse kuuluvad maailmas tunnustatud kaubamärgid Alliance, Galaxy ja Primex ning selle üksused asuvad üle 120 riigis. Mitmekülgse tooteportfelliga, kuhu kuulub enam kui 4000 tootekoodi, on  YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele nii järelturu kui ka OEM-i klientidele, ülikvaliteetseid, rakendusekohaseid ja konkreetseks otstarbeks toodetud rehve.

Küsi pakkumist