Pressiteated

Uus AGRI STAR II 65 seeria!

Yokohama Off-Highway Tyresi (YOHT) bränd Alliance laiendab oma edukat AGRI STAR II seeriat. Selle aasta AGRITECHNICA raames tõi YOHT turule uue AGRI STAR II 65 seeria.

Saadaval on 21 suurust, mis katavad täielikult esi- ja tagaosa kombinatsioonide valiku.

Praktilised kogemused alates Agri Star II turuletulekust näitavad, et selle rehvi disain tasub end ära sõltumata kasutustingimustest: tänu Alliance'i välja töötatud ainulaadsele kihilisele kihitehnoloogiale (SLT) pakub see traktoritele mõeldud radiaalrehv ühtlast haardumist ja kindlust. Hea sooritusvõime ja pikk kasutusiga ja avaldab seega muljet kauakestva jõudlusega. Põllumajandustootjad ja töövõtjad hindavad head haarde ja mullakaitse, tõhususe ja kvaliteedi tasakaalu.

Intelligentne stratifitseeritud kihi tehnoloogia (SLT)

SLT hoiab AGRI STAR II ühtlase jõudluse kogu selle eluea jooksul. Igal rõngal on kaks kihti, millest igaühel on oma profiil. Esimene kiht mitme nurga profiiliga ja teine kiht ühe nurga profiiliga. Niipea, kui pealmine kiht on pärast umbes 40-protsendilist turvise kulumist ära kulunud, hakkavad toimimaa teise kinnituskihi omadused. Muudetud geomeetria tagab ühtlase veojõu ja sõidukindluse edasiseks kasutuseaks – "nagu oleks see täiesti uus rehv!"

Täiustatud rehvikonstruktsiooni ja madalama veeretakistusega säästavad põllumehed ja töövõtjad energiat ja kütust, mis mõjutab positiivselt tegevuskulusid ja tootmisprotsessi ökotasakaalu.

Stabiilsus ja mugavus teel

Alliance Agri Star II ei paku mitte ainult silmapaistvat jõudlust, vaid ka mugavat ja vaikset sõidukogemust. Rehvi suurem kummimaht rehvi keskosas koos spetsiaalse ülakujundusega tagab ka kõrge mugavuse ja hea stabiilsuse teel ning parema libisemis- ja purunemiskindluse. AGRI STAR II perekond on varustatud D-nimelise kiirusindeksiga – 65 km/h.

AGRI STAR II-le on lisaks iseloomulikud laiad rehviõlad, mis tagavad suurema kontaktpinna ning parema mulla- ja põllukultuuride kaitse põllul ja karjamaal. Esmaklassiline turvise segu (torke- ja lõikekaitse), kaitseb rehvi kahjustuste eest, polüesterkarkass tagab parema mõõtmete stabiilsuse.

Multifunktsionaalne kasutusvaldkond

Olenemata sellest, kas tegemist on klassikaliste põllutöödega, nagu mullaharimine, söödakogumine või teetööd, sobib Alliance Agri Star II peaaegu kõikideks rakendusteks. Nüüdsest on AGRI STAR II esindatud kõigis kõrguseprofiilides radiaalrehvide puhul.

Teave Yokohama off-highway rehvide kohta:

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduse, metsanduse, ehituse, tööstusliku, pinnase teisaldamise, kaevandamise ja sadama ning muude kaubanduslike rehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omab maailmakuulsaid kaubamärke Alliance, Galaxy, Primex ja Yokohama ning on esindatud enam kui 120 riigis. Mitmekesise tooteportfelliga, mis hõlmab enam kui 4000 suurust, on YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele, nii järelturule, kui ka originaalseadmete tootjatele, kvaliteetseid rakendusspetsiifilisi ja spetsiaalselt disanitud rehve.

Küsi pakkumist