Pressiteated

Yokohama Off-Highway Rehvid „Agritechnica 2023“: uus ainulaadne hübriidrehv, uued seeriad ja rahvusvaheline ekspertide meeskond.

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) on tagasi Agritechnica 2023 messil (12.–18. november) saalis 4, stend C28. Agritechnica pakub ülemaailmset platvormi rehvilahenduste tutvustamiseks põllumajanduses ja maastikul. YOHT tutvustab oma mitmekesist portfelli oma Alliance'i kaubamärgi kaudu. Rehvivalikusse kuuluvad uuenduslikud ja tehnoloogiliselt täiustatud rehvid, nagu Alliance Agri Star II (uus seeria!) traktoritele, Alliance 590 raskeveokite radiaalrehv seadmetele, Alliance Agriflex+ 372 ja Alliance 389+ flotatsioonirehv haagistele.

Uus rehv ja rahvusvaheline meeskond

Esitletakse ka traktorite uuendusliku hübriidrehvi prototüüpi. Selle rehvi jaoks kasutatud spetsiaalsed tehnoloogiad katavad tõhusalt lõhe põllu ja maantee vahel – tagavad parima sobivuse põllutöödeks, maanteetranspordiks ja eriti pika tööea.

Meie rahvusvaheline rehviekspertide meeskond ootab kõiki huvilisi kohtuma. Agri Star II ainulaadse SLT tehnoloogia ja Alliance 590, Alliance 372+ ja Alliance 389+ puhul kasutatud flotatsioonitehnoloogia tagab rehvide parema haarduvuse, pikema rehvi eluea ja tõhusa mullakaitse, rõhutab Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tyresi Euroopa president.

 

***

Teave Yokohama off-highway rehvide kohta:

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduse, metsanduse, ehituse, tööstusliku, pinnase teisaldamise, kaevandamise ja sadama ning muude kaubanduslike rehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omab maailmakuulsaid kaubamärke Alliance, Galaxy, Primex ja Yokohama ning on esindatud enam kui 120 riigis. Mitmekesise tooteportfelliga, mis hõlmab enam kui 4000 suurust, on YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele, nii järelturule, kui ka originaalseadmete tootjatele, kvaliteetseid rakendusspetsiifilisi ja spetsiaalselt disanitud rehve.

Küsi pakkumist