Pressiteated

5 uut suurust rehvimudelitele 882 ja 885.

Yokohama Off-Highway Rehvide (YOHT) Alliance'i kaubamärgi Alliance 882 ja 885 flotatsioonirehvide valikut täiendati hiljuti uute mõõtudega. Alliance-il 882 on uute suurustega 710/35R22.5, 600/60R30.5 ja 710/50R30.5 rehvivalikus kokku 15 mõõtu. Alliance 885 jaoks tähendavad kaks uut suurust 850/50R30.5 ja 710/40R22.5 nüüd kokku 17 mõõtu. Põllumajandustranspordi spetsialistidena on nii Alliance 882 kui ka Alliance 885 kiirusreiting “D” (65 km/h). Need flotatsioonirehvid töötati välja paljudele põllumajandussõidukitele, nagu väetise- ja puisturveokid, pritsid, haagised ja pressid. Need on tuntud oma suure kandevõime, tõhusa isepuhastuvuse ja pika kasutusea poolest. Olenevalt valitsevatest kasutustingimustest pakuvad need kaks tootesarja terviklahendust – Alliance 882 puhul keskendutakse rohkem maanteele ja Alliance 885 puhul rohkem pinnasel kasutamisele.

Flotatsioon pinnase kaitseks

Mõlema rehvivaliku puhul on suur jalajälg üks peamisi omadusi, mis tagab suurepärased ujuvusomadused, tagades seeläbi stabiilsuse ja suure kandevõime maanteetranspordi ajal (882) ning suurepärase rõhujaotuse mulla pinnal ja pinnase kaitse võimalike kahjude vastu (885). Rehvide ümarad õlad aitavad sellele efektile veelgi kaasa, kahjustades samal ajal põllukultuure võimalikult vähe. „Need põllumajandustranspordile mõeldud flotatsioonirehvid pakuvad veenvaid lahendusi: need ühendavad endas tõhusa pinnasekaitse ja suure kandevõime, suure veojõu, tõhusa isepuhastuvuse, väiksema kütusekulu, suurepärase stabiilsuse, vähese kulumise ja seega pika kasutuseaga. Lisage 10-aastane garantii – ja teil on täiuslik, hea hinna ja kvaliteedi suhtega valik igapäevaste väljakutsete jaoks. Need rehvid aitavad hooajast läbi saada usaldusväärselt ja ülimalt tõhusalt,“ rõhutab Yokohama Off-Highway Tyresi Euroopa president Angelo Noronha.

Ülitõhus profiil

Suunatud turvise disain tagab mõlemal juhul suurepärase haarduvuse ka lahtisel pinnasel, säilitades samal ajal juhitavad omadused ja minimaalse veeretakistuse teel. Rehvil on  kõrge turvisemuster ja suur profiililaius. Kokkuvõttes tagab see suurema pinnasega kokkupuuteala ja parema stabiilsuse.

Teave Yokohama off-highway rehvide kohta:

Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduse, metsanduse, ehituse, tööstusliku, pinnase teisaldamise, kaevandamise ja sadama ning muude kaubanduslike rehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omab maailmakuulsaid kaubamärke Alliance, Galaxy, Primex ja Yokohama ning on esindatud enam kui 120 riigis. Mitmekesise tooteportfelliga, mis hõlmab enam kui 4000 suurust, on YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele, nii järelturule, kui ka originaalseadmete tootjatele, kvaliteetseid rakendusspetsiifilisi ja spetsiaalselt disanitud rehve.

Küsi pakkumist